Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на

...
   Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на
Коментари Харесай

Скритите послания: Как да се предпазим от облъчването на мобилните ни телефони?

     " Скритите послания с  Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва – Как да се предпазим от скритите вреди на нашият мобилен телефон.
Прочетете още
Чели ли сте в миналото дребния шрифт в управлението за вашия мобилен телефон? Всички управления споделят да не държите мобилният телефон до ухото си, само че какъв брой от нас в действителност приказват по мобилни телефони, до момента в който ги държат на сантиметър разстояние? Като всеки от нас знае, че клетъчните телефони излъчват радиочестотните талази.

Мобилните телефони излъчват радиация в радиочестотната област на електромагнитния набор. Клетъчните телефони от второ, трето и четвърто потомство (2G, 3G, 4G) излъчват радиочестота в честотния диапазон от 0,7–2,7 GHz. При клетъчните телефони от пето потомство (5G) честотния набор е до 80 GHz….

Ето какво можете да извършите, с цел да се предпазите от евентуални вреди от радиочестотното излъчване, предавано от тези устройства:
Използвайте мобилните си устройства рационално! Поставяйте слушалки, дръжте клетъчните си телефони надалеч от горната част на тялото си.Когато лягате да спите, дано клетъчното ви устройство да бъде на не по-малко от метър и половина от тялото ви, даже в режим - изключено.Винаги използвайте слушалки или настройте устройството си на високоговорител, когато говорите по мобилния си телефон. Безжичните Bluetooth слушалки ще понижат излагането ви на радиочестотна радиация няколко хиляди пъти.Дръжте телефона надалеч от тялото си. Носете телефона си в чанта или чанта с антената (гърбът на телефона) ориентирана встрани от вас, а не в джоба или сутиена. Когато говорите на него (със слушалки или на високоговорител), поставете го на масата пред вас. Само няколко сантиметра могат доста да понижат излагането ви на радиация.Пишете текстови известия, вместо да говорите. Ако държите мобилния си телефон надалеч от главата си, с цел да изпращате текстови известия, ви излагате на по-малко радиация, в сравнение с да говорите по него без слушалки.Поддържайте телефона си изцяло зареден.  Когато силата на сигнала на мобилния телефон е слаб или блокиран, той би трябвало да работи по-усилено - и затова излъчва повече радиация.Не давайте мобилните си телефони на дребни деца като играчки или залъгалки. Ако понякога позволявате на вашето малко дете да играе на мобилния ви телефон, поставете го в „ самолетен режим “, с цел да не търси сигнал – което значи, че няма да излъчва радиация.Внимавайте с по-големите деца. Децата са по-податливи на евентуални вреди от радиочестотното лъчение, в сравнение с възрастните. Ако дадете на децата си мобилен телефон от съображения за сигурност, дайте им и слушалки и ги насърчавайте да изпращат текстови известия или да употребяват високоговорителя, вместо да слагат телефона покрай главите си.
Прекрасна концепция е да включите като опция за отбрана разнообразни типове кристали. Ето някои от най-хубавите кристали за блокиране на нездравословните предавания:

Шунгит

Амазонит

Хематит

Турмалин

Пирит

Планински кристал

Има някои кристали, които не е добре да държите към електронни устройства. Кварцът, да вземем за пример, може да усили ЕМП(електромагнитно поле) и не би трябвало да се употребява към устройства. Вместо това използвайте Розов кварц, с цел да ви помогне да почистите и „ излекувате “ пространство от радиационните вредности.

Обичайните места за потребление на кристали за блокиране на ЕМП:

На бюрото ви, до телефона и компютъра

На нощното ви шкафче, до леглото ви (можете да извършите това и за децата си, стига кристалите да са задоволително огромни, с цел да не бъдат глътнати от дребни деца)

В чантата или раницата (или джоба!) на вашето дете в учебно заведение

В джоба ви, с цел да носите кристалните бранители със себе си през целия ден

Във всяка стая на къщата ви или в стаите, в които прекарвате най-вече време, или работното ви място.

Кристалите от дълго време се употребяват за отбрана против неприятни трептения или за филтриране на силата в нашата среда. Не е изненада, че през днешния ден доста хора ги употребяват за битка с електромагнитното замърсяване.

Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР